Home » British Winner Show » Inschrijven BWS

SAMEN OP WEG NAAR LEUKERE TIJDEN… INSCHRIJVING British Winner Show 2020 GEOPEND

Om te beginnen spreken we de hoop uit, namens het RBK-bestuur en alle medewerkers, dat iedereen in goede gezondheid verkeert. Houd je alsjeblieft aan de regels, doe voorzichtig en blijf alsjeblieft met z’n allen gezond en blijf thuis! En ook wij willen natuurlijk ons respect uitspreken voor allen die ons land draaiend houden en ons voorzien van de beste zorg.

We hopen natuurlijk net als iedereen en gaan er ook  wel enigszins vanuit dat alles na de zomer weer normaal zal zijn. Hopelijk al eerder. Zo ook de British Winner Show (BWS) die we onder auspiciën van Felikat in november van dit jaar mogen organiseren in Boxmeer. En wel op 14 november, de reguliere Felikatshow vindt dan plaats op 15 november. 

Daarom willen we jullie graag mededelen dat er vanaf vandaag zowel voor de BWS op 14 november als voor de  Felikatshow op 15 november ingeschreven kan worden!

Leden van Felikat krijgen net als anders 2,50 ledenkorting per inschrijving. Indien je aangesloten bent bij de RBK ((gezins-)lid, abonnee, begunstiger) en vóór 1 augustus inschrijft en betaalt krijg je nog eens 2,50 korting per kat op het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld zonder kortingen bedraagt 30,00. Inschrijvingen is mogelijk via het Felikat Inschrijfportaal of via de mail shows@felikat.club

Naast alle narigheid vinden wij het fijn om met iets positiefs bezig te zijn en om naar iets leuks uit te kijken.  We zien jullie inschrijvingen dan ook graag tegemoet. Hou vol en blijf zoveel mogelijk thuis!

Werkgroep BWS