Kittenbemiddeling

De Rasclub Brits Kort- en Langhaar heeft een eigen kittenbemiddeling voor nestjes van leden en begunstigers. Aangemelde nestjes worden op de website en op onze Facebookpagina geplaatst. De bemiddeling is gratis.

 

Kittens aanmelden?
Via het formulier aan de rechterkant van de pagina kunt u uw kittens online opgeven voor bemiddeling. 
Indien dit niet mogelijk is, kan opgave van uw nestje ook schriftelijk. Klik hier voor meer informatie. 

 

Plaatsing van een foto bij de advertentie
Voor plaatsing op de website kunnen gelijktijdig met de aanmelding foto's van het nest gestuurd worden. Per advertentie kan één foto worden meegestuurd, de foto mag éénmaal worden gewijzigd. 
De foto's graag digitaal versturen naar: kittenbemiddeling@rasclubbritskorthaar.nu.

 

HCM- en PKD-test vermelding ouders

Om vermelding "ouders getest op HCM en PKD" in de KatteKwats en op de website te krijgen, moeten kopieën van deze testen gelijktijdig met kittenbemiddelingsformulier worden opgestuurd aan kittenbemiddeling@rasclubbritskorthaar.nu.

 

Vergeet u het niet aan ons door te geven als een kitten verkocht is? Dat voorkomt teleurstelling bij potentiële kopers en onnodig werk voor de kittenbemiddeling. Zonder tegenbericht zullen wij de nestjes na 3 maanden automatisch verwijderen.

Beschikbare kittens

Bent u geïnteresseerd in een kitten dat aangeboden wordt bij onze bemiddeling, neem dan contact met ons op via kittenbemiddeling@rasclubbritskorthaar.nu.

Ook kunt u natuurlijk rechtstreeks contact opnemen met de cattery. In dit geval raden wij u aan een afspraak te maken om met de fokker en de kittens kennis te maken. U kunt zich hierop voorbereiden door de vragen die u wilt stellen op papier te zetten zodat u niets vergeet. Wij adviseren ook om altijd naar de HCM en PKD test van de ouderdieren te vragen.