RBK Britten Special 2023

Graag nodigen we jullie uit voor onze Britten Special 2023. Het is een rasspecial voor iedereen. Je hoeft dus niet per se lid te zijn van de RBK. Maar je mag het natuurlijk ter plekke wel worden! En voor iedereen geldt ook voor onze Britjes, dus geen middag meer voor alleen maar kittens en castraten, ook volwassen Brits Kort- en Langharen, gecastreerd of niet, en veteranen zijn meer dan welkom.
En omdat het een middag voor iedereen zal zijn hebben we ook nu weer gekozen voor zowel een FIFe-keurmeester als een keurmeester van een onafhankelijke vereniging. We zijn meer dan blij dat we voor deze special 2 fantastische dames, met Wereldshow-ervaring en die zelf ook nog eens Britten fokken, hebben kunnen vastleggen, namelijk:

 

CORA SWIERTS & ANNA WIJBRANDS

 

De special vindt plaats op zondag 26 februari 2023 in Heemskerk

Locatie ‘De Jansheeren’, Maltezerplein 1

Aanvang: 10.30 uur

 

Een special als deze staat niet alleen in het teken van keuren maar is ook de gelegenheid om met andere liefhebbers en hobbyfokkers gezellig van gedachten te wisselen of samen gezellig een borrel te drinken. De Jansheeren is namelijk in het bezit van een fantastische horecagelegenheid.
Natuurlijk ontbreekt, naast alle leuke prijzen voor onze winnaars, ook dit jaar de loterij weer niet met fantastische prijzen.

 

Het inschrijfgeld is € 15,00 voor 1 kat, voor een 2e kat € 12,50 en vanaf de 3e kat € 10,00.

RBK-leden ontvangen een eenmalige korting op hun inschrijfgeld van € 2,50. Je bent tenslotte niet voor niks lid, toch?

 

Wie zal er dit jaar met de Elly Fakkeldij-trofee huiswaarts keren? Wie weet jij wel! Zorg dus dat je erbij bent!

 

Inschrijven doe je door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Of stuur een e-mail naar info@rasclubbritskorthaar.nu.

U ontvangt dan zsm een betaallink en een bevestiging en een betaallink.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!