Home » British Winner Show

British Winner Show 

In overleg met Felikat hebben we besloten om de British Winner Show op zaterdag 20 november 2021 te organiseren! 
De British Winner Show is een officiële FIFe certificaten show voor alleen Brits Kort- en Langhaar katten. Voor zowel de kittens als de junioren zal er een aparte Best in Show voor de poezen en katers zijn. Overigens kunnen ook niet FIFe leden aan deze show deelnemen. Wij willen Felikat bedanken dat zij ons de mogelijkheid geven deze show te organiseren. Op zondag 21 november 2021 zal er overigens een reguliere Felikat show zijn. De British Winner Show en de reguliere Felikat show vinden plaats in Sporthal Beverijk (De Walvis). 

 

2-Certificatenshow

De British Winner Show is een officiële FIFe-show, dus met certificaten. Maar het wordt nog leuker! Je kunt namelijk niet 1 maar zelfs 2 certificaten behalen deze dag! En om het nog leuker te maken, het is tenslotte FEEST, JE BETAALT MAAR VOOR ÉÉN SHOW! Met dank aan Felikat. En daarmee zijn we er nog niet… want anders dan anders, zal er zowel in de Kitten- als in de Juniorklasse een aparte Best In Show Verkiezing zijn voor katers en poezen. 

 

3-Generatiekeuring

En is er ook nog een EXTRA VERJAARDAGSBONUS, zeg maar de slagroom op de feesttaart en dat is onze feestelijke 3-GENERATIE KEURING. De drie generaties kunnen uit diverse combi’s bestaan, bijvoorbeeld vader, dochter, kleinzoon of moeder, zoon, kleindochter. Deze deelnemers hoeven niet in hetzelfde huis te wonen, maar ze moeten natuurlijk wel gewoon zijn ingeschreven voor de show. Laat via een mail weten dat je aan deze verkiezing wil deelnemen. (felismoesolpjo@gmail.com)

 

Elly Fakkeldij Award

Het sluitstuk is natuurlijk de Best Of Best Verkiezing met voor de winnaar de Elly Fakkeldij Award. We hebben haar man en haar dochter bereid gevonden deze ditmaal uit te reiken.

 

Kosten deelname

De inschrijving voor deze show is inmiddels open via het inschrijfportaal op de Felikat website. De inschrijfkosten voor Felikat leden zijn € 27,50 per kat (normaal € 55,00). Voor niet-leden is het inschrijfgeld € 30,00 per kat (normaal € 60,00). We hopen dat jullie aanwezig zullen zijn op dit bijzondere feestje van de Rasclub Brits Kort- en Langhaar Felikat. En dat jullie massaal gaan inschrijven, want alleen met voldoende deelname kan deze show georganiseerd worden. Daarnaast ontvangt iedere 45e ingeschreven kat (betaald) het inschrijfgeld retour.
Inschrijven kan via: https://felikatleden.nazca4u.nl/login.aspx?ReturnUrl=%2f