Home » Activiteiten RBK » Bemiddeling » Herplaatsers

Herplaatsing Brits Korthaar katten

De Rasclub Brits Kort- en Langhaar bemiddelt voor leden en begunstigers bij het herplaatsen van Brits Korthaar katten. Aangemelde katten worden op deze pagina geplaatst. De bemiddeling is gratis voor leden en begunstigers van de RBK. Ook niet leden mogen hun Brit aanmelden voor bemiddeling, maar betalen dan wel een bedrag van €7,50 aan bemiddelingskosten. Dat bedrag kunt u dan overmaken aan onze penningmeester op rekeningnummer NL20RABO0147436591.    

Bent u geïnteresseerd in een herplaatser, belt u dan Brigitte Zagwijn op telefoonnummer: 06-25455646 (of via WhatsApp).


Saartje, Whoopy en Dorus zijn op zoek naar een gouden mandje

Saartje en Whoopy zijn 2 Britjes met een mooie leeftijd van 14 en 12 jaar. Ze zijn blauw van kleur en allebei ontzettend lief. Saartje is wel nieuwsgierig, maar ook afwachtend en ze laat naar de anderen wel zien dat ze een kleine lieve kattenkop is. Whoopy vindt het heerlijk om lekker geknuffeld te worden en ligt het liefst op een rustig plekje te slapen.
En dan is er nog Dorus; een prachtige lilac-kleurige kater van 7 jaar. Dorus houdt echt van kroelen en wil nog heel graag spelen. Ook echt een lieve gezelligheidskater.
De Britjes verblijven ‘s winters in huis en met mooi weer mogen ze in een geheel overdekte ren. Vooral Dorus vindt het leuk om lekker buiten te zijn.
Wij zijn woonachtig in de provincie Gelderland. Wij moeten de moeilijke beslissing nemen om voor deze Britjes een nieuw thuis te zoeken omdat hun vrouwtje is overleden. Wij verzorgen ze nu wel, maar we vinden dat ze nu te weinig tijd, aandacht en liefde krijgen. We zoeken nu een nieuw huis waar ze met z’n drietjes nog een mooie “ouwe” dag mogen hebben.